Vi søker flinke kommunikasjonsfolk

Vi vokser og er på utkikk etter talentfulle kommunikasjonsrådgivere som vil være med å bygge selskapet videre. Som rådgiver i Strømsnes Røe blir du del av et team med rådgivere og partnere som dekker hele bredden av kommunikasjonsfaget – fra strategisk planlegging til kreativ gjennomføring. Vi hjelper kundene våre med kommunikasjon på mange måter, og ingen dager er helt like.

Vi søker en allrounder som har erfaring fra tekstproduksjon og publisering på web og sosiale medier. Redaksjonell bakgrunn er en fordel. I tillegg er det en fordel om du behersker enkel video- og bildeproduksjon.  Du bør være samfunnsengasjert og like å jobbe med mennesker. Du har et kreativt hode og jobber raskt og selvstendig.

Kvalifikasjoner:

  • Utdannelse og/eller erfaring fra kommunikasjonsrådgivning eller media
  • Erfaring fra tekstproduksjon (nettartikler, pressemeldinger og kronikker)
  • Erfaring fra digital kommunikasjon og sosiale medier
  • Gode språkkunnskaper
  • Behersker enkel bilde- og videoproduksjon

Vi søker både faste ansatte og freelancere. I første omgang ønsker vi å teste ut samarbeidet i en tremåneders periode.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en utfordrende arbeidshverdag som du bidrar til å utforme selv.

Om oss:

Strømsnes Røe er et ledende kommunikasjonsbyrå nord for Dovre og leverer et bredt spekter av kommunikasjonstjenester. Vi jobber med omdømmebygging, samfunnskontakt, redaksjonell produksjon og kurs- og kompetanseheving. Vi er et lite byrå som vektlegger kvalitet, samhandling og god forankring i alle prosjektene vi engasjerer oss i, store som små.

Strømsnes Røe er kjernen i et fagmiljø som består av fast ansatte rådgivere, tilknyttede spesialrådgivere, og partnere innen design, web, teknologi, omdømmeanalyse og beredskap.

Kontaktinfo:

Søknad og CV kan sendes til: post@stromsnesroe.no
Spørsmål kan rettes til Roy Strømsnes, daglig leder: roy@stromsnesroe.no / 909 33 114
Søknadsfrist: løpende.