Takk for tilliten!

100% av kundene sier det er sannsynlig eller svært sannsynlig at de vil samarbeide med Strømsnes Røe igjen. – Resultatet fra høstens kundeundersøkelse gjør oss både glade og stolte, sier daglig leder Roy Strømsnes.

– Det er gledelig å se at vi skårer høyt på alle spørsmålene. Vi skal utvikle oss kontinuerlig. For å greie det, må vi vite hva kundene synes om oss og det vi leverer. Det er grunnen til at vi gjør slike undersøkelser, sier Strømsnes.

Her er noen av resultatene fra høstens kundeundersøkelse:
Basert på dine siste erfaringer med Strømsnes Røe, hvor enig eller uenig er du i følgende påstander?

De høye skårene bekreftes i fritekstfeltene der kundene med egne ord forteller hva de synes om samarbeidet med Strømsnes Røe. Her er et eksempel:

«Det er en sann glede å samarbeide med Strømsnes Røe. Gode sparringspartnere som alltid kommer med gode ideer, løsningsforslag og råd. De er lette å forholde seg til, og vi får alltid gode leveranser.»

– Det varmer skikkelig å få en slik tilbakemelding, sier Strømsnes. – Og det inspirerer oss til å stå på videre for kundene våre.

Undersøkelsen viser også at strategi, rådgiving og medie- og samfunnskontakt er de tjenestene kundene kommer til å etterspørre mest fra Strømsnes Røe i tida framover.