Prisvinnende journalist og innholdsprodusent flytter hjem til Trøndelag

Etter seks år i Nord-Norge flytter Vegard Mahle Aas hjem til Trøndelag og går inn i stillingen som kommunikasjonsrådgiver hos oss i Strømsnes Røe.

Vegard Mahle Aas (43) flytter hjem til Trøndelag og nye utfordringer som kommunikasjonsrådgiver i Strømsnes Røe AS. Foto: Privat

– Jeg gleder meg stort til å sette i gang. Jeg ser fram til å jobbe i et fagmiljø med folk som har grundig forståelse for kommunikasjon og markedsføring. Samtidig håper jeg å kunne bidra med mitt, som vil si en oppriktig interesse for språk og historiefortelling, samt erfaring med foto og video, sier Vegard.

Vegard har en allsidig bakgrunn fra media, turistnæringen og havbruk. Han har jobbet som journalist, tekstforfatter, fotograf og videoskaper. Gjennom sitt eget produksjonsselskap har han laget filmer for blant annet oppdrettsnæringa og byggebransjen. Han har utdanning innen markedskommunikasjon fra BI, journalistikk fra Høyskolen i Oslo og film fra København Film & Fotoskole.

Bred bakgrunn

Vegard er oppvokst i Verdal og har blant annet bakgrunn som journalist i lokalavisen «Verdalingen». I 2014 ble han tildelt «Den Trønderske Journalistprisen for lokaljournalistikk». Årene i nord har han benyttet til å opparbeide seg en enda bredere kompetanse innen innholds- og tekstproduksjon.

Det er stor stas for oss i Strømsnes Røe å få Vegard med på laget. Han er en helt rå innholdsprodusent som styrker byrået på flere områder.

Da Vegard bodde i Trøndelag var ikke lokalpatriotismen alltid like påtrengende, men i løpet årene i Nord-Norge har noe skjedd.

– Jeg hørte nylig låta «Trondhjæm, Trondhjæm, at æ reist ifra dæ». En sang som er så overdrevent sentimental at den gjerne påkaller et ironisk smil heller enn klump i halsen, men nå merket jeg at jeg var mer mottagelig. Så det kan virke som om det å flytte hjem til Trøndelag har gitt meg tilgang på et rikere følelsesliv, noe som sikkert ikke er en ulempe når man skal drive med kommunikasjon i Trøndelag, sier han med et smil.

Strømsnes Røe består av et kjerneteam med erfarne seniorrådgivere som utfylles av dyktige spesialrådgivere og partnere innen foto, design, analyse og webdesign. Etter to nyansettelser våren 2023 har selskapet nå fem ansatte. Fra venstre: Knut Røe, Andrea Dahl Viggen, Roy Strømsnes og Arild Domaas. Foto: Trond Eliassen / Strømsnes Røe.