Vi er på plass med økt kapasitet i nye lokaler på Digs i Trondheim

Med dette starter en ny æra for Strømsnes Røe, noe vi tror kundene våre kommer til å merke i tida framover. Med styrket lag har vi økt kompetansen vår på både markedsføring, foto og video.

De siste årene har vi fått økt oppdragsmengde fra kunder som trenger hjelp til å bli mer synlige i markedet, bygge tillit i samfunnet og formidle budskapene og historiene sine på en effektiv måte. Mange ser verdien i å ha en helhetlig plan å jobbe etter. Kommunikasjon og markedsføring henger tett sammen. I mange tilfeller ser vi at kunder som kommer til oss for å få hjelp med kommunikasjonsstrategien sin, også har behov relatert til markedsføringsstrategi. Det er en av grunnene til at vi nå har styrket kompetansen vår på strategisk markedsføring.

 

Kommunikasjon oppleves i mange former

Video og visuell tilnærming kan være effektivt i situasjoner der du har begrenset oppmerksomhet fra målgruppen du ønsker å nå. For å fange interessen, er det viktig å kunne koble video og foto til budskapet, og å vite når og hvor dette skal formidles. Derfor har vi nå fått på plass en drivende dyktig inhouse innholdsprodusent med lang erfaring fra foto og videoproduksjon.

Vi er glade for å kunne tilby kundene våre enda bedre og effektive tjenester med vår nye arbeidsstyrke. Vi ser fram til å jobbe med deg og hjelpe deg med å oppnå suksess i din virksomhet.

 

Dette skal vi jobbe med framover

Det nye stjernelaget er sammensatt av erfarne fagfolk med sterk bakgrunn innen kommunikasjon og markedsføring. Andrea og Vegard, som begge er nye i Strømsnes Røe, har allerede begynt å jobbe på spennende prosjekter. Blant annet med merkevarebygging, markedsføringsstrategi, digital markedsføring, innholdsproduksjon, video og foto.

Med utvidet kompetanse er vi bedre rustet til å tilby helhetlige tjenester og levere kvalitet til kundene. Kontakt oss for en prat om hva vi kan gjøre for deg. Ta gjerne kontakt, så kan vi prate om hvordan disse nye satsingene kan skape verdi for deg og ditt neste prosjekt.

 

På plass på Digs

Vi har flyttet inn i nye kule lokaler. Digs er et kontorfellesskap som har skapt neste generasjons arbeids- og møteplasser i Trondheim. Dette er et perfekt sted for kreativitet og samarbeid.  Her satses det på mindre selskaper, start-ups og vekstselskaper der man forsøker å styrke samhandling på tvers av disse ved å tilby gode fasiliteter for nettverksbygging. Her kan vi invitere kundene våre inn til store møterom, spesialtilpassede workshop-rom, lounge og en kjempehyggelig kafe. Ta gjerne turen innom oss for en kaffekopp!

 

Bilder: Våre nye kontorer. Besøk oss gjerne på kontorfellesskapet Digs!