Ledig stilling: Er du vår nye kollega?

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter en dyktig og nytenkende kommunikasjonsrådgiver som vil være med å utvikle selskapet videre.

Om deg

Du har erfaring med kommunikasjonsarbeid. Du er flink til å skrive og vet hvordan du tilpasser strategi, budskap og kanaler til ulike målgrupper. Du er samfunnsbevisst og forstår hvordan nye samfunns- og teknologitrender påvirker måten vi kommuniserer på. Samtidig ser du ikke på deg selv som utlært, og du ønsker å utvikle deg. Det er en fordel om du også har erfaring med prosess- og/eller prosjektledelse. Du er løsningsorientert og har godt humør. Den viktigste kvalifikasjonen din er at du i sum har en kompetanse, erfaring og personlighet som gjør deg til en attraktiv rådgiver for kundene våre, og en god kollega for oss.

Fordi vi er et selskap i vekst, får du også mulighet til å være med å bygge selskapet videre sammen med oss. Vi er nemlig helt sikre på at vi også har mye å lære av deg.

Om stillingen

Hos oss er ingen arbeidsdager helt like. Ei vanlig uke kan bestå av å skrive redaksjonelle artikler og pressemeldinger, lage kommunikasjonsplaner og lede workshops og designsprints for kunder. Uka etter driver vi kanskje med ledertrening og omdømmekartlegging, eller arrangerer kurs og fagdager. Vi kan med andre ord tilby deg en morsom, utfordrende og variert arbeidshverdag med stort rom for faglig utvikling.

Vi jobber med kunnskapsaktører, industribedrifter, kommuner og en rekke kjente virksomheter i Midt-Norge. Vi er involvert i flere større innovasjons- og omstillingsprosjekter, og jobber mye med grønn omstilling. Felles for alle prosjektene vi engasjerer oss i, er at de bidrar til bærekraftig samfunnsutvikling.

Vi er nysgjerrige på nye samfunnstrender, ny teknologi og nye måter å jobbe på. Vi trives vel så godt i det digitale prosessrommet som i det fysiske. Det kan du lese mer om her.

Strømsnes Røe søker dyktig og nytenkende kommunikasjonsrådgiver.

Om oss

Vi er et relativt lite byrå med tre erfarne seniorrådgivere. I tillegg har vi et nettverk av dyktige samarbeidspartnere innen design, webutvikling, foto, markedsføring og analyse. Det gir oss muskler til å levere helhetlige løsninger, fra strategisk planlegging til kreativ gjennomføring. Vi er opptatt av at vi alltid skal skape verdi, både for kundene våre og oss selv.

Vi tilbyr

  • Gode kollegaer
  • Variert og utfordrende arbeidshverdag i et trivelig miljø
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mulighet for partnerskap

Praktisk info

Søknadsfrist: 29. januar.

Ønsket oppstart: Så snart som mulig.

Send CV og en kortfattet søknad til post@stromsnesroe.no innen 29. januar. Legg gjerne ved skriveprøver eller relevante lenker. Vi vurderer innkomne søknader fortløpende. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Roy Strømsnes: roy@stromsnesroe.no / 909 33 114