Skip to content

Gratis kommunikasjonskurs for gründere: Lag en bedre pitch!

Hvordan forteller du historien om selskapet ditt? 28. november arrangerer vi et gratis kommunikasjonskurs for gründere og startups.

Strømsnes Røe og Work-Work holder et åpent kommunikasjonskurs for gründere og startups.

Kommunikasjon er en kritisk suksessfaktor for et selskap i vekst. Hvordan forteller du historien om selskapet ditt til investorer, samarbeidspartnere og potensielle kunder? Hvordan treffer du riktig målgruppe med riktig budskap? Effektiv bruk av kommunikasjon bidrar til mer motiverte medarbeidere, mer betalingsvillige kunder og et samfunn som gir bedre rammebetingelser.

Påmelding via Hoopla (begrenset antall plasser)

Dette er et praktisk rettet kurs som går over en halv dag. Du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere egen kommunikasjon. Målet er at du blir mer bevisst din egen kommunikasjonsstil, utformingen av strategiske budskap og den effekten du ønsker budskapet skal ha. Du lærer teknikker som forbedrer din egen framføring og historiefortelling.

Etter kurset kan du mer om:
• Strategisk budskapsutforming
• Målgrupper og ønsket effekt
• Historiefortelling og dramaturgi
• Retorikk
• Bruk av presentasjonsverktøy

På kurset er det din egen presentasjon du trener på og utvikler videre. På den måten knyttes teori, tips og råd direkte til din egen praksis og dine individuelle behov.

Kurset arrangeres av Strømsnes Røe i samarbeid med Work-Work. Begrenset antall deltakere – først til mølla.