Arild Domaas ny partner i Strømsnes Røe

Arild Domaas (46) går inn som ny partner i Strømsnes Røe AS. Han blir dermed den tredje partneren i selskapet ved siden av Roy Strømsnes og Knut Røe. – Med Arild som partner rigger vi oss for videre vekst, sier daglig leder Roy Strømsnes.

Vi ønsker Arild Domaas velkommen som partner i Strømsnes Røe. Fra venstre: Knut Hellerud, Heidi Rønning, Arild Domaas, Roy Strømsnes og Knut Røe.

– Jeg gleder meg til å ta enda større del i den videre utviklingen av selskapet. Vi har et godt sammensatt team, et motiverende fagmiljø og en voksende kundeportefølje. Det er et spennende utgangspunkt, sier Arild Domaas.  

Arild er en erfaren seniorrådgiver med bred bakgrunn fra media og organisasjonsliv, Han har spisskompetanse på mediehåndtering, kampanjeplanlegging, strategi, samfunnskontakt og omdømme. Han kom til Strømsnes Røe som seniorrådgiver i oktober 2019, etter mange år som kommunikasjonsrådgiver i Kreftforeningen. Der hadde han i mange år hovedansvar for presse og PR knyttet til flere nasjonale kampanjer og satsinger. Han har ledet landsdekkende aksjoner som Movember, Vinterlyd og Blå sløyfe.

Styrker laget

 Vi er svært fornøyd med at Arild går inn som medeier. Det skaper verdi både for oss og kundene våre. Strømsnes Røe er et selskap i vekst. De siste månedene har vi vunnet flere større kontrakter. Med Arild som partner styrker vi laget og rigger vi oss for videre vekst, sier Roy Strømsnes.

Strømsnes Røe er et ledende kommunikasjonsbyrå i Midt-Norge og håndterer hele verdikjeden innen kommunikasjonsarbeid – fra analyse, planlegging og strategiarbeid til utvikling og gjennomføring av kreative tiltak.

Kontakt:

Roy Strømsnes, daglig leder og seniorrådgiver
90874319  roy@stromsnesroe.no   

Arild Domaas, seniorrådgiver
909 30 709     arild@stromsnesroe.no