Andrea Dahl Viggen går fra TrønderEnergi til Strømsnes Røe

Etter 14 år som markedssjef, forretningsutvikler og energikoordinator i TrønderEnergi og fornybarselskapet Aneo, går Viggen inn som strategisk markedsfører i Strømsnes Røe.

Etter 14 år i TrønderEnergi er Andrea Dahl Viggen klar for nye utfordringer. Erfaringene kommer godt med i jobben som strategisk markedsfører i Strømsnes Røe. Foto: Trond Eliassen / Strømsnes Røe.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og bli en del av det sterke fagmiljøet i Strømsnes Røe, sier Viggen.

– Noe av det som gjør jobben spennende, er at jeg får jobbe med mange framoverlente virksomheter som er genuint opptatt av samfunnsutvikling og nyskaping. Det gleder jeg meg til å bli en del av. Det å forene markedsførings- og kommunikasjonsfaget tror jeg gir god verdi for kundene i mange sammenhenger.  

Solid erfaring

Viggen er en erfaren seniorrådgiver med sterk kompetanse på strategi, kommunikasjon og markedsføring. Som markedssjef for TrønderEnergis nye initiativer og senere Aneo Retail, var hun ansvarlig for markedsstrategi og merkevarebygging. I bunn har hun en mastergrad i internasjonal markedsføring og økonomi fra Leeds Metropolitan University, Suffolk University i Madrid og Høgskolen i Ålesund.

– Vi er storfornøyde med å ha fått Andrea med på laget, sier Roy Strømsnes, daglig leder i Strømsnes Røe.

­– Hun tilfører verdifull kompetanse på områder som vi vet er viktige for kundene våre. Identitetsbygging og strategisk markedsføring står sentralt i mange av prosjektene vi jobber på. Andrea er en solid markedsfører med et skarpt strategisk hode, altså en perfekt match for oss, sier Strømsnes.

Det nye kjerneteamet. Fra venstre: Knut Røe, Andrea Dahl Viggen, Roy Strømsnes og Arild Domaas. Foto: Trond Eliassen / Strømsnes Røe.